Toimintataimi2p.jpg

Taimen ohjelmistosta voi lukea myös TS:n Treffi- ja Turkulainen lehdistä sekä

yhdistyksen jäsenille jaettavasta jäsenkirjeestä ja Taimen ilmoitustauluilta.

Iloinen painonhallinta ryhmä

Ryhmä aloitti toimintansa vuonna 2005 ja sen tavoitteena on painonhallinta iloisesti. Jokainen ryhmäläinen punnitsee itsensä ja pitää itse kirjaa painostaan. Keskustellaan hyvistä vinkeistä ja lopuksi tehdään kevyttä jumppaa ja hyvällä ilmalla tehdään kävelyretkiä. Tilaisuudessa mahdollisuus verenpainemittaukseen. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 14.00.

Yhteyshenkilöinä: Marja-Liisa Lumikangas puh. 040-7408 549

Turun Kaksiriviset

Pelimannit harjoittelevat joka toinen maanantai kello 18.00 Taimen alakerrassa. Ryhmään kuulu 18 henkilöä ja se jakautuu kahteen osaan, toisessa ryhmässä on pääpaino kansainvälisellä musiikilla ja toisessa ryhmässä lasten ja nuorten harjoituksilla. Pelimanneilla on runsaasti esiintymisiä eri tilaisuuksissa.

Kaksirivisten vetäjä: Tapio Vainisto, puh. 0400-520 475

Hymyttäret

Hymyttäret harjoittelevat joka toinen maanantai klo 18.00 Taimen alakerrassa.

Hymyttärien yhteyshenkilönä toimii: Iiti Elomaa


Lukupiiri

Lukupiirin kahvitunti kokoontuu torstaisin klo 13.00. Kahvitunnilla luetaan valittua kirjaa ja keskustellaan siitä pullakahvien merkeissä.

Lukupiirin vetäjänä toimii: Marianne Lindberg

Maanantaikerho

Kerho kokoontuu Taimessa kerran kuukaudessa maanantaina kello 13.30. Toisella viikolla teemme retken. Kerhon kokoontumisiin osallistuu keskimäärin n. 25 henkilöä ja kokoontumisia tulee olemaan noin 18. Kerhon ohjelman muodostavat eri alojen asiantuntijoiden luennot ja selostukset. Kerhon jäsenet esittävät myös omaa ohjelmaa. Kerhon tilaisuudet ovat avoimia kaikille halukkaille, eikä osanottajilta vaadita yhdistyksen jäsenyyttä.

Maanantaikerhon vetäjä: Marianne Lindberg, p. 050-4915389


Retkeilytoiminta

Retkeilytoimikunta järjestää erilaisia retkiä mm. teattereihin tai muihin kiinnostaviin kohteisiin. Seuraa ilmoitteluamme Internet-sivuilla sekä yhdistyksen ilmoitustaululla.

Vetäjänä Marianne Lindberg, p. 050-4915389

Näppärät sormet, askartelu- ja käsityökerho

Kerho kookoontuu tiistaisin klo 10.00-13.00 Taimen tiloissa. Osaanottajia on noin 10 / kerta. Askartelun ja kahvin lomassa keskustellaan kädentaitoihin liittyvistä ajankohtaisista aiheista.